2020-03-28

OSB lap – Professzionális megoldás az építőiparban

Rakat tétel vásárlása esetén egyedi kedvezmény

OSB lap

Az Egger bútoripari alapanyagai, mára már köztudottan a legjobb minőségű, a legnagyobb termékválasztékkal rendelkező és trendkövető termékekből állnak.

Azonban a bútoripari termékek mellett az építőiparban is használatos számos terméket kínál, legyen szó akár a népszerű OSB lapról, vagy egyéb fa szerkezetekről.

A fa természetes és korszerű termék. A fával való építésnek évszázadokon átívelő hagyománya van és a jövőben is fontos szerepet kap. Nincs olyan építőanyag, amely fenntarthatóbb, alig van nála energiahatékonyabb, gyorsabb vagy megbízhatóbb. Műszaki jellemzőinek köszönhetően a modern faépítészet könnyedén megfelel a mai hőszigetelési követelményeknek.

OSB-3 lap

OSB lap

 

De mi is az OSB lap?

Az OSB orientált szálas (szerkezeti) lapot jelent, a fa alapanyagú anyag lapot fő és melléktengelyekkel írja le az orientált szálak (forgácsok) tekintetében. Az OSB egy kiváló minőségű, számos alkalmazásban – például pára gátként, a tetőkön, falakon és a mennyezet szerkezeteken megerősítésként és légtömör rétegként, illetve a csomagoló iparban– használt fa alapanyagú anyag.

Töltse le az EGGER OSB lap kiadványát

EGGER kiadvány letöltés

Töltse le az EGGER FAÉPÍTÉSZET kiadványát, melyből számos hasznos és gyakorlati tanácsot szerezhet.

EGGER kiadvány letöltés
EGGER, Hírek , , , ,