Céginformáció

A DE-SPAN Kft. jogelődje a DE-SPAN Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 1993-ban alakult. A Bt. családi vállalkozásként indult és jelenleg is családi vállalkozásként működik, amely egyedi bútoripari termékek forgalmazására és bútorgyártásra specializálódott.
Bútorgyártással, bútoripari és belsőépítészeti alapanyagok és kiegészítők forgalmazásával, gyártás előkészítéssel foglalkozunk. A több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően cégünk mára a térség egyik vezető bútoripari cégévé fejlődött.

Miért érdemes minket választania

1

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat, amelynek köszönhetően már a térség egyik vezető bútoripari cégévé fejlődtünk.

2

100%-os magyar családi vállalkozás egy nagyon kreatív, fiatalos és lendületes csapattal, akik maximálisan törekednek ügyfeleink teljeskörű igényeinek kielégítésére.

3

Európa piacvezető és minősített bútoripari- és belsőéíptészeti alapanyag beszállítóival dolgozunk, akik szintén több évtizedes múlttal rendelkeznek.

4

Szakképzett munkatársaink köszönhetően teljeskörű szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek egészen a tervezéstől a helyszíni beépítésig.

5

A legjobb minőségű bútoripari alapanyagok mellett a legmodernebb bútorgyártási technológiával rendelkezünk a térségben.

6

A helyi tapasztalatok mellett nemzetközi tapasztalot mind lakossági- mind a közintézményi bútorgyártás területén.

A folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal és minőségi szolgáltatásinkkal, szakképzett munkatársainkkal igyekszünk ügyfeleink igényeket maximálisan kielégíteni. Külföldi piacon is folyamatosan bővülő, meghatározó szerepet töltünk be a bútorgyártás területén.Beszállítói hátterünkben csak olyan minősített és piacvezető bútoripari és belsőépítészeti cégek szerepelnek, amelyek maximálisan megfelelnek a mai kor minőségi és megbízhatósági követelményeinek.

2010. júniusában cégünk megvásárolta a DEMKO FEDER márkanevet és gyártóüzemét. A DEMKO FEDER márkanév az elmúlt 20 évben összekapcsolódott a minőségi termékek gyártásával, a minőségi alvás fogalmával. Célunk, hogy ezt a filozófiát és minőségi gyártást tovább folytassuk és a jelenlegi megszokott színvonalú szolgáltatásunkat tovább erősítsük a DEMKO termékek gyártásával.
Jelenleg 77 000 m2 telephellyel és 4 600 m2gyártóüzemmel rendelkezünk amellyel országos viszonylatban is meghatározó bútoripari cégévé váltunk.

Jövőképünk

Különös hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkhez való közelségre, hogy megfeleljünk egyéni követelményeiknek. A partnereinkkel folytatott sikeres együttműködés bázisát a minőség, a tisztelet és a perspektíva képezi. Fő értékeink a dinamizmus, az elkötelezettség, a felelősség és a bizalom. Fontos számunkra az önálló családi vállalkozásként vallott értékeink és szellemiségünk megőrzése. Valljuk, hogy az adott szó többet ér mindennél.
19500ügyfél választott minket idáig
20000féle bútoripari alapanyag
195000m2 bútorlap szabászata évente
4600m2 gyártóüzem