Céginformáció

A DE-SPAN Kft. jogelődje a DE-SPAN Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 1993-ban alakult. A Bt. családi vállalkozásként indult és jelenleg is családi vállalkozásként működik, amely egyedi bútoripari termékek forgalmazására és bútorgyártásra specializálódott.
Bútorgyártással, bútoripari és belsőépítészeti alapanyagok és kiegészítők forgalmazásával, gyártás előkészítéssel foglalkozunk. A több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően cégünk mára a térség egyik vezető bútoripari cégévé fejlődött.

Miért érdemes minket választania

1

Több mint 27 éves szakmai tapasztalat, amelynek köszönhetően már a térség egyik vezető bútoripari cégévé fejlődtünk.

2

100%-os magyar családi vállalkozás egy nagyon kreatív, fiatalos és lendületes csapattal, akik maximálisan törekednek ügyfeleink teljeskörű igényeinek kielégítésére.

3

Európa piacvezető és minősített bútoripari- és belsőéíptészeti alapanyag beszállítóival dolgozunk, akik szintén több évtizedes múlttal rendelkeznek.

4

Szakképzett munkatársaink köszönhetően teljeskörű szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek egészen a tervezéstől a helyszíni beépítésig.

5

A legjobb minőségű bútoripari alapanyagok mellett a legmodernebb bútorgyártási technológiával rendelkezünk a térségben.

6

A helyi tapasztalatok mellett nemzetközi tapasztalot mind lakossági- mind a közintézményi bútorgyártás területén.

A folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal és minőségi szolgáltatásinkkal, szakképzett munkatársainkkal igyekszünk ügyfeleink igényeket maximálisan kielégíteni. Külföldi piacon is folyamatosan bővülő, meghatározó szerepet töltünk be a bútorgyártás területén.Beszállítói hátterünkben csak olyan minősített és piacvezető bútoripari és belsőépítészeti cégek szerepelnek, amelyek maximálisan megfelelnek a mai kor minőségi és megbízhatósági követelményeinek.

2010. júniusában cégünk megvásárolta a DEMKO FEDER márkanevet és gyártóüzemét. A DEMKO FEDER márkanév az elmúlt 20 évben összekapcsolódott a minőségi termékek gyártásával, a minőségi alvás fogalmával. Célunk, hogy ezt a filozófiát és minőségi gyártást tovább folytassuk és a jelenlegi megszokott színvonalú szolgáltatásunkat tovább erősítsük a DEMKO termékek gyártásával.
Jelenleg 77 000 m2 telephellyel és 4 600 m2gyártóüzemmel rendelkezünk amellyel országos viszonylatban is meghatározó bútoripari cégévé váltunk.

Jövőképünk

Különös hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkhez való közelségre, hogy megfeleljünk egyéni követelményeiknek. A partnereinkkel folytatott sikeres együttműködés bázisát a minőség, a tisztelet és a perspektíva képezi. Fő értékeink a dinamizmus, az elkötelezettség, a felelősség és a bizalom. Fontos számunkra az önálló családi vállalkozásként vallott értékeink és szellemiségünk megőrzése. Valljuk, hogy az adott szó többet ér mindennél.

Rövid történetünk

január 2020
Elindítottuk legújabb szolgáltatási csomagunkat, melyek az alábbi szolgáltatásokat tartalmazzák:

Hideg préselés

Hőpréselés

Fényes dekoritlemez préselés

Furnér vágás, élmarás

Teríték készítés

Kontaktcsiszolás

július 2014

A legmodernebb élzárási technológia bevezetése az élvonalbeli BRANDT élzárógép beüzemelésével.

június 2013

Az EGGER hivatalos és a térség egyedüli márkaképviseletévé váltunk. 150 színű laminált forgácslap, 65 féle színű konyhai munkalap és mindezekhez színazonos EGGER élzáróanyagot kínálunk raktárról.

június 2010

Gyártási kapacitásunk bővítése és hosszútávú fejlesztéseink érdekében megvásároltuk a Demko Feder márkanevet és a Vámospércsi gyártóüzemet. Ezen beruházásunknak köszönhetően  77 000 m2 telephellyel és 4 600 m2 gyártóüzemmel folytattuk tovább működésünket

augusztus 2007

Az elmúlt több mint egy évtizedes fejlődés után, mertünk egy nagyot álmodni és export piacunk fejlesztése érdekében Angolában kezdtünk el a bútorgyártás területén dolgozni.

január 2005

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően közel 16 000 féle bútoripari kiegészítőre bővítettük termékkínálatunkat és az összes európai piacvezető bútorpari alapanyag megvásárolható volt cégünknél.

Január 2002

A megnövekedett gyártáselőkészítési igényekhez igazodva üzembe helyeztük első automatizált élzáró gépünket. Ezen beruházásunk az akkoriban olyan népszerű, kézi élzárás végének a kezdetét jelentette.

augusztus 2001

Az elsők között üzemeltük be, az akkor élvonalbeli lapszabászati technológiát az első nyomógerendás lapszabász gép beüzemelésével. Ezzel a technológiával óriásit léptünk előre mind a teljesítmény, mind a minőség tekintetében. Ez volt az első számítógép vezérlésű bútoripari gépünk.

július 2000

Megvásároltuk a Debreceni telephelyünket, így már nem bérlőként működtünk a telephelyen és további fejlesztésekben is gondolkozhattunk.

Nagy lépést teszünk előre és az alapaynag forgalmazás és gyártás előkészítés után bevezetjük a bútorgyártási szolgáltatásunkat és elkészülnek az első általunk gyártott bútorok.

július 1998

Elsőként vezetjük be az országban a számítógépes lapszabászati optimalizálást, melynek használatával gyorsabbá és hatékonyabbá vált a lapszabászati szolgáltatásunk.

Március 1995

A mostani Debreceni telephelyünkre költözünk az Alma utcára, de ekkor még mint bérlők. Itt kezdjük meg a termékkínálatunk bővítését a kiegészítők és más bútoripari alapanyagok bevezetésével. A teljeskörű kiszolgálás érdekében.

Május 1993

A De-Span Betéti Társaság megalakulása, a családi vállalkozásunk a térségben elsőként kezdi el a bútoripari alapanyagok forgalmazását és elsőként lapszabászati szolgáltatást kínálunk az asztalos szakemberek és a lakosság részére.

9801ügyfél választott minket idáig
16200

féle bútoripari alapanyag

127000m2 bútorlap szabászata évente
4600m2 gyártóüzem