2015-10-29

Praktikus megoldások a konyhában: BLUM vasalat I.

Funkcionális szekrények modern konyhákhoz

Találja meg azt a szekrényt, ami az Ön személyes igényeihez leginkább illik. A praktikus szekrénymegoldások segítik a jó munkafolyamatokat a konyhában. A meglévő tér optimálisan kihasználható. A főzéshez szükséges dolgok praktikusan és egy helyen tárolhatók. Így minden gyorsan kézre esik. Válasszon ki egy kívánt tevékenységet, és fedezze fel az Ön konyhájához illő különböző praktikus megoldásokat!

Alsószekrény az előkészítéshez használt eszközöknek.

A konyhai tevékenységek nagy része a fő munkalapon folyik. A rövid utak és az egyszerű munkafolyamatok miatt ez ideálisan a mosogató és tűzhely között helyezkedik el, és 900 mm széles. Ezzel a szekrénnyel minden munkaeszköz gyorsan kézre esik, és ott, ahol szükség van rá.

Blum_evoeszkoz
A kések és a habverő egy mozdulattal kivehetők

Különösen a munkaeszközöknek és késeknek kell kényelmesen elérhető távolságban lenniük. Az ORGA-LINE belső osztóval minden konyhai eszköz átláthatóan rendezetten és gyorsan megtalálható. Az ORGA-LINE késtartóban 9 különböző méretű kést lehet biztonságosan tárolni.

blum_orga_line_2
Praktikus fóliavágó az előkészítő zónában

Az előkészített ételek lefedése az ORGA-LINE fóliavágóval játékosan könnyű. A Blum-fóliarúddal a fólia gyűrődésmentesen kihúzható és szakadás nélkül levágható. Fóliavágó rendelhető alufóliához is. Ez bele illik az ORGA-LINE belső osztóba és szabadon elhelyezhető ott.

blum_orga_line_3
Bontott élelmiszerek dőlésmentesen és áttekinthetően

Ideális az előkészítéshez, a felnyitott élelmiszerek pl. liszt, cukor vagy gríz is hozzáférhetően tárolható itt. A rugalmasan összeállítható kereszt és hosszanti osztóknak köszönhetően, a bontott csomagolások is dőlésbiztosan állnak.

Itt talájla meg az összes információt az alsószekrényhez, egy oldalon összefoglalva. Kattintson a letöltéshez

spacetower_blum
PACE TOWER – A kamraszekrény a legmagasabb igényekhez

A SPACE TOWER elbűvöl a könnyű hozzáféréssel, rendkívül sok helyet nyújt az élelmiszereknek, ezáltal a különböző igények egyedileg megvalósíthatók. Ezáltal a jól átgondolt kamraszekrény optimálisan segít a konyhai hétköznapokban.

Az egyenként nyitható fiókok lehetővé teszik a jó bepillantást és a hozzáférést a tárolt dolgokhoz – és ráadásul 3 oldalról. A kiemelés kényelmesen felülről történik. A csekély erőkifejtés következtében a kamraszekrény használata gyerekjáték.

A SPACE TOWER a rendelkezésre álló helyet a lehető legjobban hasznosítja. A magas és zártfalú fiókok biztosítják az élelmiszerek biztonságos tárolását. A rugalmas belső osztórendszerek gondoskodnak a dolgok biztonságos tárolásáról. A fiókok egyenként összesen 70 kg-ig terhelhetők.

Itt talájla meg az összes információt a SPACE TOWER-hez, egy oldalon összefoglalva. Kattintson a letöltéshez

BLUM, Hírek , , , , , , , , , , ,