2024-06-06

Eljött a kiváló szolgáltatások ideje

Az Egger Dekoratív kollekció 24+ használata még soha nem volt ilyen egyszerű. Az EGGER weboldalon és a Dekoratív kollekció mobilalkalmazásban elérhető praktikus funkciók támogatást nyújtanak az ügyfelekkel folytatott konzultációk, valamint a tervezés során. A dekorkatalógus és a digitális szolgáltatások kiegészítik egymást, és megalkotják a digitális és analóg szolgáltatások világának tökéletes kombinációját ami segíti a mindennapi munkát.

Dekormegjelenítés

Lépjen be az EGGER világába a Virtual Design Stúdióval. Valósítsa meg ötleteit és elképzeléseit rugalmasan és digitálisan! Válasszon helyiséget a kívánt dekorok és kombinációk látványtervezéséhez. A Virtual Design Stúdió (VDS) eszközzel gyorsan vizuálisan megjeleníthetők a dekorkombinációk különböző helyiségekben, az összehasonlítási mód pedig lehetővé teszi a kombinációk megtekintését egymás mellett, továbbá a tervezési folyamat optimalizálását.

> Jelenítse meg az ötleteit

Dekoratív kollekció

Eljött a sokoldalú dekorok, az új inspirációk és az átfogó megoldást kínáló termékek ideje. Az új EGGER Dekoratív kollekció 24+ révén képes lesz lépést tartani a változó világgal. A kollekcióhoz kötődő digitális szolgáltatásokkal új lehetőségeket kínál az EGGER. A középpontban a minták és a dekorkatalógus, valamint a megújult EGGER weboldal, a mobilalkalmazás és a Virtuális tervező stúdió közötti interakció áll.

> Ismerje meg az EGGER Dekoratív kollekciót 24+

Dekoratív kollekció mobilalkalmazás

Digitális szolgáltatásainknak köszönhetően hatékony tárgyalásokat folytathat ügyfeleivel. Az ügyfelek igényeinek hatékony kiszolgálásához információkkal támaszthatja alá az ajánlatait. Az analóg és a digitális világ gyors összekapcsolása. A Dekoratív kollekció mobilalkalmazásnak köszönhetően az EGGER dekorok teljes választéka bárhol kéznél van. Állítson össze saját dekorkollekciókat és mond board-okat. A továbbfejlesztett szsennelési funkcióval még gyorsabban megtekintheti a dekorokat és az elérhetőségi adatokat.

 

Szállítási jegyzék

A naprakész digitális adatok alapján mindössze néhány kattintással meggyőződhet arról, hogy elérhetők-e a kiválasztott dekorok és termékek. Hozzon létre PDF-dokumentumot a kívánt tételekből, amelyet megoszthat vagy kinyomtathat.

> Tovább az EGGER szállítási jegyzékre

Hírek