2024-04-12

Egger kapszula koncepció – Stílus és érték

Az EGGER kapszulákban praktikusan csoportosították a Dekoratív kollekció 24+ részét képező inspirációforrásokat és tervezési megoldásokat. Ezekbe összegyűjtötték a különféle inspirációkat, a kiállításokon szerzett benyomásaikat, illetve a legújabb trendeket – mindezt meghatározott felhasználási területek köré csoportosítva. Mindegyik kapszula egy adott dekorszelekciót mutat be, ahonnan célirányosan elkezdheti és támogathatja a projekttervezést, az ügyféltanácsadást vagy a belső terek kialakítását. Mindegyik dekorpaletta szabadon kombinálható, és teret hagy az egyedi ötleteinek.

Stílus és érték

A természettel való kapcsolat fontos, főleg a nyilvános terekben. A fenntarthatóságot jelképezi kellemes hangulatot és egyensúlyt teremt a digitalizáció korában. A felületek új generációját a valósághű megjelenés teszi lenyűgözővé. Az uni dekorok, a matt-érdes kőhatású felületek, valamint a szinkronpórusos fadekorok magasabb szintre emelik a dizájnt. Teljesen természetes és élethű megjelenésükkel és tapintásukkal vonzzák a tekinteteket, továbbá tartósak és ellenállóak is.

A „Stílus és érték” nevű kapszula dekorkínálata

H1385 ST40 Casella Natúr Tölgy

Az autentikus és természetes megjelenés ötvöződik a fadekorok szegmensében modernnek számító egyszerűséggel. A Casella Tölgy egy természetesen elegáns erezetmintázattal rendelkező lágy, de változatos színjátékú dekor, amely számos dinamikus és modern színkombinációt tesz lehetővé. Az ST40 Feelwood Oakgrain szinkronpórusos felületi struktúra, matt pórusokkal követi ezt a karaktert. Ez az olajozott furnér elképesztően valósághű karakterét teremti meg. A H1385 Casella Natúr Tölgy meleg, fa árnyalatú tagja annak a dekorsorozatnak, amely természetes és időtlen dizájnt kölcsönöz a felületeknek.

További információ az egger.com oldalon

H3180 TM37 Halifax Barna Tölgy

A H3180 Halifax Barna Tölgy sötétbarna színe a klasszikus amerikai stílust idézi. A Halifax Tölgy leginkább sötét repedésekkel tagolt megjelenésének köszönhetően kínál remek kombinációs lehetőségeket a fekete dekorokkal. Az XL ismétlődésnek köszönhetően, ami a repedések ritkább ismétlődését jelenti a dekorképen, ez a dekor nagy felületeken is használható. A TM37 PerfectSense Feelwood Rift Matt szinkronpórusos lakkozott felület a látható repedések és a matt megjelenés és érzet kombinációja révén tökéletessé teszi a dekor természetes karakterét. Az ujjlenyomat-taszító tulajdonság tovább javítja a sötét dekorok felhasználási jellemzőit, ezáltal változatos lehetőségeket biztosít a közületi helyiségek berendezésében.

További információ az egger.com oldalon

H1227 TM12 Barna Abano Kőris

A H1227 Barna Abano Kőris egy nagyon elegáns kőrisreprodukció, amely a sötét fadekorok trendjét követi. A különböző szélességű évgyűrűk és a stílusos erezet visszafogott természetességet adnak a dekornak. A sötét fa színeinek finom összjátéka különleges, így jól kombinálható a feketével. A TM12 PerfectSense Omnipore Matt lakkozott felület természetes, matt pórusos fa megjelenést és kellemes, bársonyosan matt érzetet ad a dekornak. Az ujjlenyomat-taszító tulajdonság jelentősen javítja az ilyen sötét fadekorok felhasználási jellemzőit, ezáltal változatos alkalmazási lehetőségeket biztosít a közületi helyiségek berendezésében.

További információ az egger.com oldalon

H3359 ST32 Davenport Világos Natúr Tölgy

A lágy csomók és a fokozatosan sötétedő elemek a H3359 Davenport Világos Natúr Tölgy dekornak enyhén rusztikus jelleget kölcsönöznek. A fadekorok ezen újfajta autentikus jellege időtállóbb és könnyebben kombinálható. Az enyhén koptatott karakter az ST32 Feelwood Vintage szinkronpórusos felületi struktúra révén is érzékelhető. A természetes világos szín számos modern, semleges színnel kombinálható. Az intenzívebb, de visszafogott uni dekorokkal való kombinációk is lehetségesek.

További információ az egger.com oldalon

U767 PM Kubanit Szürke

Az U767 Kubanit Szürke egy közepes taupe árnyalat, amelyet egyszerre jellemez a melegség és a semlegesség. Szürkét tartalmazó fadekorokkal kombinálva harmonikus kombináció hozható létre, de jó alapot nyújt a meleg szürke színátmenetekkel vagy akár szokatlanul intenzív hangsúlyokkal való munkához is.A PM PerfectSense Premium Matt lakkozott felület az MDF vagy dekoritlemez hordozóanyag használat mellett különleges, matt minőséget és egyedülállóan homogén felületet kölcsönöz az uni dekornak. Az ujjlenyomat-taszító tulajdonság még tökéletesebbé teszi ennek a matt uni felületnek a megjelenését és tapintását.

További információ az egger.com oldalon

F235 ST76 Scivaro Pala

A kőreprodukciók közül, a pala ötvözi leginkább az eleganciát és a nyers természetességet, így a beton jobb minőségű alternatívájaként is szolgálhat. Az F235 Scivaro Pala dekor homogén fekete és fényvisszaverő anyagtulajdonságokkal rendelkezik, amely az ST76 Mineral Rough Matt felületnek köszönhetően érdes és valósághű tapintásérzettel lett felruházva. Az XL ismétlődésnek köszönhetően kevesebb mintaismétlődés jelentkezik a dekorképben, ami még természetesebbé teszi a dekort, különösen nagyobb felületek esetében.

További információ az egger.com oldalon

F800 ST9 Márvány Kristály

Meleg szürke színű, karakteres mintázatával ez a márvány rendkívül természetes hatást kelt, valamint harmonikus átmenetet képez a meleg fatónusokkal. Az F800 Márvány Kristály elnevezés a kristályos anyagminőséget fejezi ki, amelyet az erős fehér alapszín hangsúlyoz ki, és különösen a nagy felületeken érvényesül. Nagyon autentikus megjelenésű, mivel az XL ismétlődési által kevesebbszer ismétlődik a mintázat. Az ST9 Smoothtouch Matt felületi struktúrával ez a márvány megjelenés klasszikusan sima, mégis modern matt felületet kap.

További információ az egger.com oldalon

U961 PM Grafit Szürke

Az U961 Grafit Szürke az U999 Fekete színnél egy árnyalattal világosabb dekor, amely így lágyabb kontrasztokat képes létrehozni. Ez a „majdnem fekete” színárnyalat nagyobb felületeken való használatra is alkalmasabb. A PM PerfectSense Premium Matt lakkozott felület az MDF hordozóanyag vagy dekoritlemez hordozóanyag használat mellett különleges, matt minőséget és egyedülállóan homogén felületet kölcsönöz az uni dekornak. Az ujjlenyomat-taszító tulajdonság még tökéletesebbé teszi ennek a matt uni felületnek a megjelenését és tapintását.

További információ az egger.com oldalon

A Stílus és érték kapszulában szereplő dekorok megvásárolható cégünknél.

Lapszabászat, színazonos ABS elzárás, egyéb asztalosipari munkák.

Dekoratív kollekció 2024, EGGER, Hírek