2024-03-11

Egger kapszula koncepció – Meleg anyagutánzatok

Az EGGER kapszulákban praktikusan csoportosították a Dekoratív kollekció 24+ részét képező inspirációforrásokat és tervezési megoldásokat. Ezekbe összegyűjtötték a különféle inspirációkat, a kiállításokon szerzett benyomásaikat, illetve a legújabb trendeket – mindezt meghatározott felhasználási területek köré csoportosítva. Mindegyik kapszula egy adott dekorszelekciót mutat be, ahonnan célirányosan elkezdheti és támogathatja a projekttervezést, az ügyféltanácsadást vagy a belső terek kialakítását. Mindegyik dekorpaletta szabadon kombinálható, és teret hagy az egyedi ötleteinek.

Vendéglátóipar – Meleg anyagutánzatok

A nyugalmat és melegséget sugárzó anyagok a nyilvános terek kialakításában is egyre népszerűbbek. A világos, természetes, meleg fafajták természetes hatásúak, mégsem túl rusztikusak. Az izgalmas, fémes hatásokból árad az elegancia, különösen a nyilvános terekben, például a vendéglátásban. A meleg színekben tündöklő kőutánzatok sötét uni dekorokkal kombinálva lenyűgöző összbenyomást kelthetnek.

Vendéglátóipar – Meleg anyagutánzatok kapszula dekorkínálata

A dekor képekre kattintva átirányítjuk az egger.com oldalára, ahol a dekorokról részletes leírást találhatnak.

F323 ST20 Cobra Bronz

U599 ST9 Indigó Kék

U599 PM Indigó Kék

F121 ST87 Antracit Metal Rock

U999 PM Fekete

F528 ST20 Bronz Szálcsiszolt Fém

H3359 ST32 Davenport Világos Natúr Tölgy

U999 TM9 Fekete

F235 ST76 Scivaro Pala

A Vendéglátóipar – Meleg anyagutánzatok kapszula dekorkínálatában szereplő Egger bútorlapok és kiegészítőik megvásárolható cégünknél.

Lapszabászat, színazonos ABS elzárás, egyéb asztalosipari munkák.

Dekoratív kollekció 2024, EGGER, Hírek