2015-09-24

Konyhabútor tervezés: BLUM vasalat 2. rész

A jó hozzáférhetőség beépíthető: BLUM vasalat 2. rész

Ha minden hozzáférhető, a munka megy mint a vízfolyás. A teljes kihúzású fiókok a praktikus belső osztókkal rendet és áttekinthetőséget teremtenek.

blum-orgaline-2

Optimálja a dolgokhoz való hozzáférést olyan fiókokkal, melyek teljesen kihúzhatók. Így megmarad az átláthatóság – egészen az utolsó szögletig.

Belső osztók és konyhai segítők: OGRA LINE

ORGA-LINE, a praktikus belső osztórendszer a Blumtól, mely gondoskodik a rendről és átláthatóságról. A nemesacél tálak rugalmasan összeállíthatók, és ráaadásul mosogatógépben tisztíthatók. Az evőeszközhöz való osztók mellett, még sok további készlet rendelhető.

A fiókokban a kereszt és hosszanti osztók gondoskodnak a biztonságos tárolásról és rendről. Majd minden konyhai dologhoz talál belső osztókat, pl. készleteket az edények, fedelek és főzőeszközök átlátható tárolásához.

Az ORGA-LINE konyhai segítők megkönnyítik a konyhai mozdulatokat. Mivel a fűszertartóval, fóliavágóval tányértartóval és egyebekkel, minden ott esik kézre, ahol használni kell.

Egonómiai szintek

Bizonyos dolgokat gyakrabban használunk, mit a többit. A folyamatosan használatos dolgokat jó elérhető magasságba tegye. A ritkán használatos dolgok kerülhetnek egészen felülre vagy alulra.

Blum Orga-Line konyhai kiegészítők

BLUM, Hírek , , , , , , , , ,