2015-08-17

Konyhabútor tervezés: BLUM vasalat 1. rész

Itt kezdődik a konyhabútor tervezés: BLUM vasalat

A konyhai munka leginkább, folytonosan ismétlődő folyamatokból áll. Ez függ az Ön egyéni szokásaitól is, hogy hogyan kellene a konyhát összeállítani. Akinek reggelente kevés az ideje, az a reggelihez valókat egy karnyújtásnyira szeretné elhelyezni. Általánosan érvényes: Az utakat egyszerűen le lehet rövidíteni és ha gondolunk az ergonómiára, késöbb minden gyorsan kézre esik, hiszen minden konyhában lehetséges az optimális munkafolyamatok kialakítása.

A tevékenységek alapján a konyha zónákra osztható fel. Ez gondoskodik a rövid utakról és arról, hogy minden ott legyen, ahol szükség van rá. Néhány, egyszerű tipikus tevékenységek a konyhában:

Mosogatógép kipakolása

A rend, fél élet! Ki ne álmodna róla, hogy az edényeket minél rövidebb úton tudja elpakolni? Ezért érdemes ezeket a mosogatógép közelében elhelyezni.

Reggeli készítés

Szereti, ha a cornflakes egy mozdulattal kézre esik? Helyezze a reggelihez szükséges dolgokat lehető legközelebb egymáshoz. Így minden reggel nyugodtan indul.

Ételek főzése

Így több ideje jut az élvezetre: A főzéshez szükséges dolgokat helyezze el a tűzhely közelébe. Például az edényeket és főzőkanalakat a tűzhely alatti fiókba. Az olajakat és fűszereket pedig melléjük.

Konyhazónák

Amikor Ön ismertette főzési szokásait lakberendző kollégánkkal, akkor kezdheti ő a munkát. Kijelöli a munkaterületeket, melyeket úgynevezett zónákra oszt fel. Így minden ott esik kézre, ahol valóban szükség van rá.

Blum Workflow film

BLUM, Hírek , , , , , , , ,