2020-05-07

Blum Blumotion, Tip-on, Servo-drive

Blum Motion – Magasfokú mozgáskomfort

Egy konyha értéke nem csak a külső felület anyagának függvénye. Azok a bútorok, melyek egyszerűen nyílnak, és finoman, halkan záródnak – egy szép és praktikus konyha benyomását keltik. Tapasztalja meg, hogyan teszik a mozgástechnológiák komfortosabbá a konyhai munkát.

A mozgás nem egyenlő a mozgatással.

Egy konyha használata keltsen jó érzést- már csak azért is, mert legalább 15 évig, vagy még tovább használjuk. Érdemes konyhavásárláskor a különféle technológiákat kipróbálni és összehasonlítani! Mivel a különbségek a részletekben vannak.

Nyitás erőlködés nélkül

Mivel a konyhabútorokat sokat használjuk, fontos,hogy könnyedén nyíljanak. Mindegy, hogy fogantyúval, vagy anélkül. A mechanikus vagy elektronikus nyitásrásegítéssel a bútorok egy egyszerű érintéssel nyílnak.

Egyszerű kezelhetőség

Figyeljen arra, hogy a fiók egyszerűen kezelhető legyen. Különösen akkor, ha később jól meg lesznek pakolva. A nehéz, széles felnyílók is legyenek könnyen mozgathatók, és bármely pozícióban megállíthatók.

Komfortos zárás

A jó csillapítással felszerelt fiókok, felnyílók és ajtók finoman és csendesen záródnak. A felnyílók egy jól elérhető kapcsolóval egy gombnyomással elektromosan záródnak.

„ A konyhai fiókokat, ajtókat vagy felnyílókat naponta több mint 80-szor nyitjuk és zárjuk. A praktikus technológiák segítenek ebben.”

Innovatív mozgástechnológiák – BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION és TIP-ON

A mechanikus vagy elektromos nyitásrásegítéssel felszerelt bútorok könnyen kezelhetők. A csillapítással a felnyílók, ajtók vagy fiókok érezhetően finomabban záródnak. Ezért informálódjon ezekről a temékekről: BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION és TIP-ON.

BLUMOTION – Mechanikusan csillapított zárás

Fiókok, felnyíló- és normál ajtók csillapítása. A Blumotion csillapítórendszer finoman és halkan zárja a fiókokat, ajtókat és felnyílókat. Mindegy mekkora a súly, és milyen a lendület.

SERVO DRIVE – Elektromos nyitás és csillapított zárás.

Elegendő egy könnyed érintés az előlapra, és a fiókok vagy felnyílók szinte maguktól nyílnak – köszönhetően a Servo – Drive elektromos nyitásrásegítésnek. Egyedi megoldás lehet a hűtőszekrényeknél vagy hulladéktároló fiókoknál is. A felnyílók egy jól elérhető kapcsolóval egy gombnyomással elektromosan záródnak.

 

BLUMOTION TIP-ON – Mechanikus nyitás és csillapított zárás

Az innovatív technológia kombinálja a fogantyú nélküli fiókoknál a könnyed nyitást és a finom záródást, teljesen mechanikusan. A nyitás az előlapra való érintéssel történik, a finom zárás pedig egy kis lendülettel.

 

TIP – ON – Mechanikus nyitás Tip-On egységgel

TIP-ON egységgel a fogantyú nélküli fiókok, ajtók és felnyílók mechanikusan nyílnak – elegendő egy rövid érintés az előlapra. A zárás egy könnyed visszanyomásal történik.

 

Tippek áttekintése

A konyhavásárlás jó előkészítése, segít a tudatos döntésekben. Így tud a konyhatervező Önhöz illő konyhát összeállítani. Itt találja azokat a fontos pontokat, amiket egy új konyha vásárlásakor figyelembe kell venni.

BLUM, Hírek , , , ,