2017-12-27

Akril lap, a legjobb minőségben

Akril lap, a letisztult elegancia

Az egyedi technológiával készült akril lapok nem veszítenek fényükből, színeik nem fakulna, fényességükkel, ragyogásukkal bővítik a teret, tágasabbá varázsoltják otthonát.  A legújabb akril termékeinkkel mindez lehetséges. A normál akril lapok mellett, a piacon egyedülálló a nagy kopásállóságú Duracryl lapok, melyek mined tulajdonsága megfelel az üvegajtókkal szemben támasztott elvárásoknak.

Normál termékkínálat

Acryl gloss: extra fényes, üveghatású panel, standard RAL-NCS színekben.

Acryl satina: szupermatt felület melynek tapintása, simasága teljesen megegyezik a szatén üvegajtókéval.

Acryl wood: egy extra fényes, üveghatású fa utánzat, melynek felületén furnérrajzolatok jeleníthetõek meg digitálisan, fotó minõségben. Az utánzatok színei  digitálisan állíthatóak úgynevezett digitális pácolással, mellyel bármilyen árnyalat elérhetõ. A szálirányok digitálisan forgathatóak.

Acryl wood satina: megjelenésében, mintájában megegyezik az Acryl woods termékkel, csak szatén felületkezeléssel.

Acryl fantasy: egy extra fényes, vagy szupermatt felület is lehet, melyen bármilyen a megrendelő által kiválasztott képet, grafikát meg tudunk jeleníteni, így  kielégítve a legegyedibb igényeket is.

 

Nagy kopásállóságú termékkínálat

Duracryl gloss: nagy kopásállóságú, extra fényes, üveghatású panel, standard RAL-NCS színekben.

Duracryl wood: Nagy kopásállóságú, extra fényes, üveghatású fautánzat, melynek felületén furnérrajzolatok jeleníthetõek meg digitálisan, fotó minõségben.  Az utánzatok színei digitálisan állíthatóak úgynevezett digitális pácolással, mellyel bármilyen árnyalat elérhetõ. A szálirányok digitálisan  forgathatóak.

Duracryl fantasy: egy extra fényes, nagy kopásállóságú felület, melyen bármilyen a megrendelõ által kiválasztott képet, grafikát meg tudunk jeleníteni, így kielégítve a legegyedibb igényeket is.

Hírek , , , , , , , , ,