2018-04-07

Ötletek tárháza – Segítünk valóra váltani elképzeléseit

Ön tele van új ötletekkel. Az EGGER megoldásai segítenek megvalósítani ezeket.

A belsőépítészet és a bútortervezés világa folyamatosan változik. Ezzel párhuzamosan termékválasztékunk is folyamatosan bővül. Ön azonban mindig a változások előtt haladhat egy lépéssel.

A felmerülő igényekhez pedig a megfelelő terméket a megfelelő időben. Ezek a képességek folyamatosan változó világunkban egyedi előnyhöz juttatják Önt! Ön előnyben van hiszen az általunk ajánlott bútoripari termékek és szolgáltatások minden területen felülmúlják várakozásaikat. Ügyfeleink egyik alapvető elvárása a felületek, a dekorok és az anyagok folyamatos fejlesztése. Az EGGER mindezt biztosítani tudja. A magas igényeket támasztó ügyfeleink számára kifejezetten fontos a megbízhatóság, és az EGGER termékei és szolgáltatásaink képesek teljesíteni ezt az elvárást. A széles és szerteágazó választéknak köszönhetően ügyfeleink minden igényét a legmesszebbmenőkig ki tudjuk elégíteni. Az 2017–2019-es EGGER Dekoratív Kollekcióban mindent megtalál, amire ehhez szüksége lehet. Az alaposan átgondolt, harmonizált rendszer hasznos ötletekkel és intelligens megoldásokkal segíti az érdeklődőket. A legújabb elvek szerint tervezett és gyártott bútoripari alapanyagok és belsőépítészeti dekorelemek, anyagok és szolgáltatások összehangolt rendszert alkotó választékát kínáljuk.

Belsőépítészet és Lakberendezés

Lakást vagy üzlethelyiséget szeretne berendezni? Konyhához vagy bolti öltözőhöz keres laminált forgácslapot? Esetleg szállodákban és lakóépületekben használatos tűzálló ragasztású anyagokat keres? Nálunk mindent megtalál egy helyen! Mivel dekorjaink szinte valamennyi termékünk esetében elérhetőek, az általunk kínált rövid kiszállítási idő és kis minimális rendelési mennyiség szinte teljesen szabad teret ad a tervezők fantáziájának. Minden eddiginél könnyebben és gyorsabban érheti el a kívánt termékeket!

Összehangolt megoldások – Egymással harmonizáló termékek

A műszaki, esztétikai, gazdasági és környezeti elvárások nagy kihívás elé állíthatják a tervezőket. Minthogy egy dekor több termékváltozatban is elérhető, az EGGER 2017–2019-as Dekoratív Kollekciójából egyszerűen kiválaszthatja, hogy melyik anyag felel meg leginkább az adott alkalmazási területnek. Mindezt anélkül, hogy bármit is fel kellene áldoznunk a színösszeállítás vagy a teljesítmény terén, vagyis zavartalanul koncentrálhatunk végeredményre, így mindent megtehetünk az  igényeink kielégítése érdekében.

Előnyök áttekintése

Dekortermékek széles körű választéka a klasszikus, a divatos vagy éppen az ipari stílus kedvelőinek
Dekorok és struktúrák széles választéka többféle alapanyagon
Különbözó terméktípusok kombinálása esetén szinte valamennyi elérhető összehangolt rendszerben nincs szükség kompromisszumokra, az összkép így teljesen egységessé tehető
Az eddig felsorolt előnyök révén költségmegtakarítás érhető el
Termékeink igazoltan környezetbarát kivitelűek
, , , , , , ,