2016-05-18

Magasfényű akril lap – NETTFRONT Brilliant

A NETTFRONT BRILLIANT

A legújabb generációt képviselő magasfényű akril lap

Az egyedi technológiával készült akril lapok nem veszítenek fényükből, színeik nem fakulna, fényességükkel, ragyogásukkal bővítik a teret, tágasabbá varázsoltják otthonát.  A legújabb NETTFRONT Brilliant akril lapjaival mindez lehetséges.

Előnyök és funkciók:

8 UNI és 4 METAL decor a színválasztékban. 31 színű felülethez illő REHAU 23/1,3 élzáró PU ragasztással
Fokozott ellenállás a karcolásokkal szemben. Optimális színminőség és ragyogó szín. A felület, az élzárók és az ellenhúzók tökéletes összhangban állnak
Legkisebb méret 126 x 250mm, legnagyobb méret 2780 x 1280mm
Üveges ajtó nem rendelhető

Felhasználási javaslat:

A NETTFRONT BRILLIANT lapok beltéri, függőleges felületen (ajtófrontok) használhatóak. Vízszintes felületekre nem javasolt. A 900 mm –t meghaladó magasságú ajtókon kisebb behajlás lehetséges, ezért bútorajtóknál 3 pánt alkalmazása javasolt, nagyobb magasságú méretek esetében (pl. gardróbszekrény) 400 mm-ként javasolt a kivetőpánt beépítése!

A méretre vágott elemeket beszerelés előtt legalább 24 órán át szobahőmérsékleten (min. 18 °C) akklimatizálni szükséges. 0 °C alatti kiszállítási hőmérséklet esetén az elemek akklima-tizációja legalább 48 órát vesz igénybe. A termék fokozottan ellenáll a karcolásokkal szemben, de fontos tudni, hogy a védőfóliával ellátott akril felületek teljes keménységüket 48 óra elteltével érik el a védőfólia eltávolítása után. (Figyelem! Az első tisztítás a védőfólia eltávolítása után 48 óra elteltével javasolt.)

A termék tisztítására mikroszálas kendőt, bármilyen háztartásban használatos, nem maró hatású, súroló szemcsét nem tartalmazó folyékony tisztítószert javasolunk. A durva, szemcsés szennyeződések tisztításkor karcolást okozhatnak, ezért óvatosan, kellő körültekintéssel járjanak el a tisztítás során.

, , , , , , , , , , ,