2016-04-01

EGGER PerfectSense – Fedezzen fel új lehetőségeket

PerfectSense Matt & Gloss

Az EGGER két, egymással ellentétes irányt – a különlegesen matt és fényes megjelenést – jelölte ki fejlesztési iránynak. Ezek a fejlesztések a PerfectSense Matt és PerfectSense Gloss névre keresztelt választék tagjai.

Korábban is léteztek fényes felületű laminált lapok, de a PerfectSense termékekkkel egy teljesen új kategória jelent meg.

A tökéletesen matt és fényes felületeket a homogén anyagú MDF biztosítja. A fényes felületeknél, mindez új magaslatokba emeli a fényvisszaverő tulajdonságát és egyfajta luxus megjelenést biztosít, amit korábban csak üveg vagy akril használatával lehetett elérni.

PerfectSense MATT – A tökéletesen MATT felület

Modern korunknak ebben az eszelős rohanó világában a nyugalom érzését kezdjük valami kiváltságos dolognak tekinteni. A PerfectSense Matt ennek az érzésvilágnak a megtestesítője.

A választék tagjai a legkülönfélébb, tompított fényeséggel bíró, matt dekorok, amelyeknek egyszerűsége önmagáért beszél. Diszkrét és értéket sugalló megjelenésűek.

Az új, különleges ujjlenyomatnak ellenálló tulajdonságokkal bíró dekorok, számos semleges uni színben hozzáférhetőek és még a legnagyobb igénybevétélnek kitett felületnek (például az ajtókilincsek környékén) is “meggátolják hogy maszat és zsírfolt maradjon rajtuk.

PerfectSense GLOSS – A tökéletesen FÉNYES felület

A PerfectSense Gloss, egy ultra-fényes felület, amely vakmerően a luxus megtestesítőjeként kínálja magát és a matt felületekkel szemben a termékskála másik végén helyezkedik el.

Mivel képes visszaverni a fényt, így a környezetét még világosabbnak és nagyobbnak láttatja.

A fényes megjelenés azonban mit sem ér, ha fő tulajdonságai – esetünkben a fényesség – idővel megfakulnak. Ezért egy egyedülálló UV bevonattal látták el, amely egyszerre bírja a megterhelést és védi a felületet.

PerfectSense termékekről szóló további információkért kattintson a lenti ikonokra.

A PerfectSense matt és fényes MDf lapok egész táblában és konfekcionálva is rendelhetőek. Mindegyik színhez színazonos ABS élzáróanyag kapható.

Táblaméret: 2800x2070x18mm

A PerfectSense matt és magasfényű lapok bevezető áron vásárolhatóak meg, egész táblában vagy konfekcionálva.
A részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken.

Kapcsolat
, , , , , , , , ,